Oplossingen voor gehackte WordPress websites

WordPress website gehackt

Ervaar de expertise in het schoonmaken van gehackte websites, evenals in onderhoud en beveiliging. Binnen 24 uur weer schoon en veilig online met je website.

Identificeren van een gehackte WordPress website

Wanneer uw WordPress website gehackt is, kunt u verschillende ongewone activiteiten tegenkomen. Dit kan variëren van onverklaarbare wijzigingen in de content, nieuwe onbekende gebruikersaccounts, pop-ups die verschijnen, langzamere laadtijden, of het doorsturen naar een kwaadaardige website. Het is cruciaal om alert te zijn op deze signalen, want hoe eerder u een hack detecteert, des te sneller kunt u handelen om de schade te beperken.

Het herstellen van een gehackte website

Het herstellen van een gehackte WordPress website vereist een systematische aanpak. Eerst wordt de website geïsoleerd om verdere verspreiding van de schade te voorkomen. Vervolgens wordt de malware verwijderd, worden beschadigde bestanden hersteld of vervangen en worden alle wachtwoorden gewijzigd. Het is ook belangrijk om de WordPress versie en alle plugins te updaten naar de nieuwste versies voor verbeterde beveiliging.

Voorkomen van toekomstige aanvallen

Na het herstel van uw website is het essentieel om preventieve maatregelen te nemen. Regelmatige updates van uw WordPress website en plugins zijn cruciaal. Daarnaast is het implementeren van sterke wachtwoorden en het gebruik van tweefactorauthenticatie sterk aanbevolen. Overweeg ook het gebruik van beveiligingsplugins en -diensten die continue monitoring en bescherming bieden tegen toekomstige aanvallen. Hiervoor kan u gebruik maken van een WordPress onderhoudsabonnement.

Help, mijn WordPress website is gehackt!

Gespecialiseerde hulp voor gehackte WordPress websites: snel herstel en versterkte beveiliging.

WordPress WEBSITE gehackt

Laat uw website
schoonmaken

Heeft u een vraag over het schoonmaken van uw WordPress website?
Neem dan contact op via het contactformulier of bel naar 06-81822391.

WP Clean

Hack vrij en beveiligd tegen nieuwe hack pogingen, zonder onderhoudsabonnement voor permanente beveiliging.

395
/ eenmalig
 • Malware scan
 • Malware verwijderen
 • Gehackte bestanden opschonen
 • Rapportage
 • WordPress beveiliging
 • Eénmalige updates
 • 90 dagen hack vrij garantie
 • U bestelt geen WordPress onderhoudsabonnement

WP Clean Plus

Hack vrij en beveiligd tegen nieuwe hack pogingen, met onderhoudsabonnement voor permanente beveiliging.

245
/ eenmalig
 • Malware scan
 • Malware verwijderen
 • Gehackte bestanden opschonen
 • Rapportage
 • WordPress beveiliging
 • Doorlopende updates
 • 90 dagen hack vrij garantie
 • U bestelt ook een WordPress onderhoudsabonnement

Prijzen zijn exclusief BTW.
Lees ook de Algemene Voorwaarden

Veelgestelde vragen

Is uw WordPress website gehackt dan wordt de website grondig onderzocht om de oorzaak van de inbreuk te identificeren, alle kwaadaardige code en bestanden worden verwijderd, wachtwoorden worden gewijzigd en de website wordt hersteld naar een veilige, schone staat.

De hersteltijd kan variëren, afhankelijk van de complexiteit van de hack en de omvang van de schade, maar Buro Bits streeft ernaar om binnen 24 tot 48 uur een schone website op te leveren.

Ja, Buro Bits biedt een garantie op de schoonmaakdiensten. Als er binnen een periode van 90 dagen na de schoonmaak opnieuw problemen optreden, zal Buro Bits zonder extra kosten verdere assistentie verlenen.

Absoluut. Naast beveiligingsadviezen biedt Buro Bits onderhoudsabonnementen die uw website voortdurend beschermen. Deze abonnementen omvatten regelmatige updates, beveiligingscontroles, en snelle reactie op eventuele beveiligingsproblemen, wat helpt om uw website veilig te houden tegen toekomstige aanvallen.

Buro Bits biedt twee opties als uw WordPress website gehackt is:

1. Deze optie is beschikbaar voor een eenmalige betaling van €395 (ex btw), waarbij uw website grondig wordt gereinigd van alle sporen van de hack.

2. Hierbij betaalt u €245 voor de schoonmaakservice, met de voorwaarde dat u ook een WordPress onderhoudsabonnement bij Buro Bits afneemt. Dit abonnement biedt voortdurende beveiliging en onderhoud voor uw website, wat helpt om toekomstige hacks te voorkomen en de algehele gezondheid van uw site te waarborgen. 

Enkele tekenen dat uw website gehackt kan zijn, zijn onder andere ongewone pop-ups, onverklaarbare langzame laadsnelheden, ongeautoriseerde advertenties, en vreemde wijzigingen in uw website inhoud. Als u een van deze symptomen opmerkt, neem dan onmiddellijk contact op met Buro Bits voor assistentie.

Klantgegevens en privacy worden met de hoogste prioriteit behandeld. Alle informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld en alleen gebruikt voor het herstelproces.

Ja, Buro Bits biedt nazorg en ondersteuning om te zorgen dat uw website veilig en operationeel blijft.

Buro Bits neemt uitgebreide maatregelen om gegevensverlies te voorkomen. Echter, in sommige gevallen, vooral bij ernstige hacks, zijn gegevens verloren gegaan of kan het nodig zijn om bepaalde bestanden te verwijderen of te vervangen. Het advies is om regelmatig back-ups te maken als voorzorgsmaatregel.

Buro Bits streeft ernaar om binnen enkele uren na het ontvangen van een serviceverzoek te reageren, met de prioriteit om snel en efficiënt hulp te bieden.