Altijd klaar voor ontwikkeling en support

WordPress Strippenkaart

Of het nu gaat om een kleine aanpassing, technische ondersteuning of uitgebreide webontwikkeling, met een WordPress strippenkaart heeft u toegang tot een ervaren webdeveloper.

Webdevelopment

Met een WordPress strippenkaart investeert u niet alleen in flexibele ondersteuning, maar ook in hoogwaardig webdevelopment. Het staat ook garant voor deskundige hulp bij het bouwen, aanpassen of optimaliseren van uw website. Het is uw ticket naar professionele webontwikkeling, wanneer en hoe u het nodig hebt.

Support

Met de aanschaf van een strippenkaart verzekert u uzelf van directe en deskundige support wanneer u dit het meest nodig hebt. U krijgt toegewijde hulp bij al uw webgerelateerde vragen en uitdagingen. Het is uw toegangspoort tot zorgeloze en efficiënte ondersteuning, altijd binnen handbereik.

Rapportage

Als de uren opgebruikt zijn, ontvangt u een gedetailleerde rapportage. Hierin staat een helder overzicht van de gepresteerde tijd en de uitgevoerde werkzaamheden. Zo bent u altijd op de hoogte van wat er met uw strippenkaart is gerealiseerd en kunt u de bestede tijd gemakkelijk inzien en evalueren.

Waaruit bestaan de
WordPress strippenkaarten

Met een WordPress strippenkaart bent u verzekerd van ondersteuning, afgestemd op uw specifieke behoeften en dit tegen een voordelig uurtarief. Er staat altijd een deskundige webdeveloper klaar om u bij te staan en de beste oplossingen te bieden.

WordPress STRIPPENKAARTEN

Kies uw WordPress
Strippenkaart

Heeft u een vraag over de WordPress strippenkaarten?
Neem dan contact op via het contactformulier of bel naar 06-81822391.

Small - 5 uur

Bij weinig aanpassingen en support

325
/ eenmalig
 • 5 uur
 • Afgeboekt per kwartier
 • 13% korting op normale uurtarief
 • Webdevelopment
 • Support
 • Rapportage

Medium - 10 uur

Bij regelmatige aanpassingen en support

600
/ eenmalig
 • 10 uur
 • Afgeboekt per kwartier
 • 20% korting op normale uurtarief
 • Webdevelopment
 • Support
 • Rapportage
Populair

Large - 15 uur

Bij veel aanpassingen en support

825
/ eenmalig
 • 15 uur
 • Afgeboekt per kwartier
 • 26% korting op normale uurtarief
 • Webdevelopment
 • Support
 • Rapportage

Prijzen zijn exclusief BTW.
Lees ook de Algemene Voorwaarden

Veelgestelde vragen

Het is een vooraf betaald systeem waarbij u  een vast aantal uren inkoopt voor ondersteuning van uw WordPress website. U heeft de keuze uit 5 uren, 10 uren of 15 uren. Deze uren kan u vervolgens naar eigen inzicht inzetten. Met een strippenkaart betaald u minder aan uurtarief: het losse uurtarief is € 75 per uur (ex btw). Naargelang de strippenkaart die je kiest betaal je maar € 65, € 60 of € 55 euro per uur (ex btw).

Ja, een vooruitbetaling is vereist. Door vooraf te betalen heeft u de garantie dat uw verzoeken met prioriteit worden behandeld en heeft u  altijd toegang tot de dienstverlening wanneer u deze nodig heeft.

Er is geen vervaldatum en hij is onbeperkt geldig. U kan de uren gebruiken wanneer u deze nodig hebt.

U kan contact opnemen om het resterende aantal uren te controleren. Ook kan u steeds navragen hoe lang een bepaalde opdracht heeft geduurd.

Geen zorgen! Er wordt per kwartier gerekend, dus u betaalt alleen voor de tijd die daadwerkelijk wordt besteed.

Ja, met een strippenkaart profiteert u van een gereduceerd uurtarief in vergelijking met losse uurbetalingen. Het normale uurtarief is € 75. Het is een voordelige optie als u regelmatig ondersteuning nodig hebt. 

losse uren: € 75 /uur
strippenkaart 5 uur: € 325 = € 65 /uur = 13% korting
strippenkaart 10 uur: € 600 = € 60 /uur = 20% korting
strippenkaart 15 uur: € 825 = € 55 /uur = 26% korting

Alle prijzen zijn ex BTW.

Zodra alle uren zijn opgebruikt, ontvangt u  een gedetailleerde rapportage van de gepresteerde uren. U kan dan kiezen om een nieuwe strippenkaart aan te schaffen of per uur te betalen voor verdere diensten. Het losse uurtarief is € 75 per uur (ex btw).

Er worden geen terugbetalingen gedaan. Echter, omdat hij onbeperkt geldig is, kan u de resterende uren altijd in de toekomst gebruiken.

U kan de uren zetten voor diverse werkzaamheden die variëren van technische ondersteuning tot specifieke aanpassingen aan uw website. Of u nu hulp nodig heeft bij het oplossen van technische problemen, het optimaliseren van de prestaties van uw site, of het uitvoeren van updates en onderhoud, de strippenkaart biedt de nodige flexibiliteit en gemak. Daarnaast kunt u deze uren ook inzetten voor het aanpassen van het ontwerp van uw website, het toevoegen van nieuwe functies, of het bijwerken van content.

Nee, niet alle diensten worden gedekt. Hoewel er  een breed scala aan WordPress development en supportdiensten aangeboden worden, zijn er specifieke diensten die apart in rekening worden gebracht of andere voorwaarden hebben. Neem altijd vooraf contact op als je twijfelt over de dekking van een specifieke dienst of functie. Een voorbeeld van een  dienst die er niet onder valt is het volledig bouwen van een website.